Gulvbehandling

Gulvbehandling utført av fagfolk

Korrekt vedlikehold av gulv gir først og fremst et godt inntrykk, i tillegg gir det vesentlig bedre sliteevne og dermed forlenges gulvets levetid. Hard belastning krever tilpasset behandling - vi hjelper deg å finn rett løsning for dine gulv!

Ulike type gulvbelegg, er lik ulike type gulvbehandling. Velg fagfolk med kompetanse på gulv. Skuring, boning/polish, polering og rens av gulv samt behandling med I -Wax er vårt fagfelt.

Teppe- eller møbelrens

Skitne tepper og møbler påvirker inneluften

Dersom det ikke utføres jevnlig tepperens vil dette gå utover rommets brukere i form av dårligere kvalitet på inneluften, i verste fall betyr dette høyere sykefravær. Regelmessig støvsuging av tepper er en viktig del av vedlikeholdet. I tillegg bør man årlig ta en dypere rens av teppet, for å fjerne støv og bakterier som har samlet seg i teppets fibre. Vi er klare til å bli kalt inn på teppet!

Vi anbefaler også at man renser tekstilmøbler med jevne mellomrom. Dette ivaretar stoffet i møblene og vil dermed øke holdbarheten. Og så er det jo hyggeligere å sitte i en nyrenset sofa.

Få et uforpliktende tilbud på gulvbehandling