KOMPETANSE

MED KOMPETANSE OG LIDENSKAP TIL RENHOLDSFAGET

RenholdsKonsulent Trond Zaatreh er utdannet fagarbeider/renholdsoperatør gjennom Lilleborg sin fagavdeling, og har også via Lilleborg utført kompetanseheving innen gulvbelegg, maskinelt, kostnadseffektivt og moderne renhold. Han har gjennom flere år opparbeidet seg erfaring med Taski Twister Diamantpads sitt renhold/vedlikeholdsprogram ved maskinelt renhold, som er en kjemikaliefri rengjøring til alt fra daglig rengjøring til dyprengjøring og gjenoppretting av gulvets glans.

Han har de siste 5 årene valgt å rette fokus mot spesial renhold innen smitte/desinfisering. Han har instruktør og leder opplæring innen renhold og metode fra Kiwa Teknologisk Institutt, og sertifisert innen NS INSTA 800 med SINTEF Certification.

Utdanning er vel og bra, men hans arbeidserfaring inne renhold startet som 16 åring, ved temporær avdelingen hos tidligere Østfold RenholdsService, og har mange års erfaring på byggerenhold, hovedvask, vinduspuss og fasadevask for å nevne noe. Trond ble i 2020 også en del av sensor-gruppa i prøvenemnda for Viken Fylkeskommune i Renholdsoperatørfaget.

Gjennom RenholdsPartner Oslo og Viken vil RenholdsKonsulent Trond Zaatreh la deg som kunde får benytte seg av hans mange årige erfaring, og utdanning ved å tilby Renholdsfaglig Profesjonalitet til en fornuftig pris, og selvfølgelig med kvalitets garanti.