MER OM OSS

VÅR KOMPENTANSE - DIN TRYGGHET PÅ KVALITET

GOD SERVICE, FORNØYDE KUNDER OG EN HØY KVALITET PÅ VÅRT RENHOLD ER VÅRE VIKTIGSTE MÅL.

RenholdsPartner Oslo og Viken leverer renholdsfaglig profesjonalitet på alle våre tjenester. Firma drives av ekteparet Lise Marie og Trond Zaatreh. For oss vil du som kunde alltid være i fokus. Det å velge renholdsbedrift er ikke alltid så lett, fordi det er store prisdifferanser der ute, for oss er høy kvalitet på vårt renhold, fornøyde kunder og yte god service våre viktigste mål.

Vi er en godkjent renholdsbedrift med hovedbase i Sarpsborg, og det er viktig at vi leverer en tjeneste som sikrer god kvalitet og et godt innemiljø. Ved at vi har fokus på dette, er vi sikre på at du som kunde vil sikre at dine ansatte holder seg friske, samt bidra til trivsel på jobb. I tillegg har vi et stort fokus på HMS i utførelsen av vårt arbeid for deg som kunde.

For oss som er opptatt av kvaliteten på jobben som skal utføres, bruker vi vår faglige kompetanse for rett kalkulering som gjør det mulig å levere renholdstjenester innenfor anstendige tidsrammer for våre renholdere.

RenholdsPartner Oslo og Viken tilbyr et behovstilpasset renhold med kvalitetsmål i henhold til NS INSTA 800. Vi utarbeider en renholdsplan, samt en renholdsbeskrivelse hvor både daglig, periodisk og hovedrenhold beskrives i detaljer i renholdsavtalen som utformes. 

Mer info om RenholdsKonsulent Trond Zaatreh og hans utdanning og kompetanse kan du lese her

FAGFOLK TIL TJENESTE

Profesjonelt renhold til en fornuftig pris!
Telefon: 900 31 888
E-post: post@rpov.no