REFERANSER

Et smart valg, velg fagfolk til tjeneste 

DIN TILBAKEMEDLING GJØR OSS BEDRE

Gi oss tilbakemelding på din kundeopplevelse, og utført tjeneste og bli med i trekningen av renholdspakke verdt kr 500,-

Vi forsøker hver dag å være din beste renholdspartner. For å bli det, trenger vi din tilbakemedling. Undersøkelsen tar kun få minutter. Vårt mål er å levere god service, med høy faglig kvalitet. Ris og ros er like viktig. 


LES HVA NOEN AV VÅRE KUNDER SKRIVER

Et meget pålitelig og dyktig rengjøringsfirma.

RenholdsPartner Oslo og Viken ble engasjert for å vaske ut en leilighet i Moss med særdeles mye nikotin på vegger og tak. Resultatet ble forbløffende bra og langt over det jeg hadde forventet. Firmaet svarte raskt på alle henvendelser og var veldig profesjonelle på alle plan. Et rengjøringsfirma jeg sterkt kan anbefale. Fem av Fem stjerner fra meg.

Ulf Harridslett

Privat kunde - Ski/Moss

Perfekt utført

Vi har benyttet oss av RenholdsPartner Oslo og Viken ved Trond Zaatreh ved to anledninger. Vi var veldig fornøyd.

Vi gir fem stjerner til dyktige renholdere og et seriøst og profesjonelt firma

Marit Bekke

Privat kunde - Mysen

Det er andre gang jeg benytter RenholdsPartner Oslo og Viken. God kontakt og dialog med Trond i forkant. De kom til avtalt tid og gjennomførte rengjøringen ihht. avtalen Meget fornøyd. Kan anbefales. Fem av Fem stjerner.

Arne Clarholm

Privat kunde - Ski

Tok kontakt med Trond i RenholdsPartner Oslo og Viken vedr. Flyttevask 150 kvm. Fikk en god pris. De kom til avtalt tid og utførte jobben uten anmerkninger. Jeg takker for jobben som ble utført og vil bruke dere ved en senere anledning.

Fem av Fem stjerner er gitt.

Stian Alexander Leifseth

Privat kunde - Tomter

Tipp Topp Profesjonelle

Veldig fornøyd. Fint arbeid og profesjonelle folk. Bruker dere mer enn gjerne ved en ny anledning.

Fem av Fem stjerner.

Eli Anne Rafaelsen

Privat kunde - Moss/Jeløy

Tok kontakt med Lise og Trond for utførelse av renhold etter oppussing i leiligheten vår. De dro på befaring som avtalt. Dokumenterte mye og godt. Tok seg tid til å gjøre det lille ekstra. Sånt gjør kunden glad. Sendte bilder og dokumenterte sluttproduktet. Ryddig og proft hele veien. Fikk kontrakt og avtalt pris.

Kan trygt anbefale Lise og Trond og RenholdsPartner Oslo og Viken.

Bjørnar Nilsen

Privat kunde - Fredrikstad

Jeg tok kontakt med RenholdsPartner Oslo og Viken med ønske om flyttevask på vår villa. Vi fikk et ryddig tilbud, og jobben ble gjort til avtalt tid, og vi la merke til at de hadde utført ekstra renhold utover det som var avtalt, noe vi satte veldig pris på. Så meget fornøyd med Lise og RenholdsPartner Oslo og Viken, og kan trygt anbefale dette firma.

Vi hadde kun telefon og e-post kontakt, men følte oss raskt trygg på at Trond kunne sitt fag.

Randi Evenstad

Privat kunde - Tomter / Fredrikstad

Effektiv rengjøring

Tok kontakt med Trond i RenholdsPartner Oslo og Viken for utførelse av flyttevask av 200 kvm bolig. Kan anbefales. Effektivt, nøye og glimrende utført, til en gunstig og konkurransedyktig pris.

Fem av Fem stjerner.

Mette Hansen

Privat kunde - Torp/Fredrikstad

Vi kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken for å få en pris på utvendig vindusvask av våre kontorlokaler. Lise kom på befaring, og vi fikk en pris umiddelbart, som inkl. lift. Vindusvasken ble utført på to dager, og vi ble veldig fornøyd med resultatet og den raske og gode servicen.

Firma var ryddig og pliktoppfyllende fra start til slutt. Vi kommer absolutt til å benytte oss av RenholdsPartner Oslo og Viken flere ganger.

Rigmor H. Olavesen

SS Consult og Resepsjonstjeneste

Min sønn anbefalte RenholdsPartner Oslo og Viken, da jeg ønsket flyttevask i vår enebolig. De kom på en befaring, og jeg fikk en pris på jobben med en gang. Vi avtalte tid for utførelse og jeg fikk en ryddig og oversiktlig avtale. Jeg var meget fornøyd med jobben som ble utført, og overrasket at det også var gjort rent inne i sikringsskapet.

Kan trygt anbefales.

Siw M. Søvik Prestøy

Privat kunde - Greåker / Sarpsborg

Jeg kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken for å ta en titt på flere slitte gulvbelegg i vårt lokale. De kom på befaring. To dager etter mottok jeg et tilbud som spesifiserte to ulike alternativer de anbefalte. Etter litt dialog frem og tilbake endte vi med å få utført en oppskuring av gulvbeleggene, samt påføring av ny polish. Det ble avsluttet med å glanse opp gulvene, og resultatet ble overraskende bra. Prisen for jobben var absolutt konkurransedyktig opp i mot de større renholdsfirmaene vi også fikk tilbud fra,

Vi anbefaler RenholdsPartner Oslo og Viken

Arne Finseth

Områdesjef i Nor Invent

Jeg har brukt RenholdsPartner Oslo og Viken til utførelse av Airbnb renhold av vår leilighet på Hvaler i sommer (2020).

Var litt skeptisk til hvordan dette ville fungere da dette har vært første gang jeg har leid ut leiligheten slik.

RenholdsPartner Oslo og Viken Avdeling Sarpsborg har virkelig fungert som en trygg og god støttespiller, veldig ryddig og proft.

Renholdet ble utført til avtalt tid, og mottok oversiktlig samlefaktura.

Jeg kan trygt anbefale RenholdsPartner Oslo og Viken til andre.

Karin Kristiansen

Privat Airbnb utleier fra Hvaler

Vi i AF Energi & Miljøteknikk engasjerte RenholdsPartner Oslo og Viken for byggrenhold og ferdigstillelse av 170m2 teknisk/fjernvarme rom på Billingstad før overlevering. De ansatte som skulle utføre oppdraget gjennomførte AF Gruppen sin sikkerhetsopplæring/HMS før utførelse i tråd med våre retningslinjer.

Renholdspartner Oslo og Viken kan absolutt anbefales, lett og tydelig kommunikasjon, samt jobben de gjorde var helt fantastisk.

Marta Zlotkowska

Prosjektleder for AF Energi & Miljøteknikk

Vi kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken da vi skulle pusse opp leiligheten til min mor i Fredrikstad. Den var svært møkkete og bar preg av røyking i mange mange år. De gjorde en super og proff jobb, til avtalt tid og pris. Anbefales på det sterkeste

Ida Skullerud

Privat kunde - Fredrikstad

Tok kontakt med RenholdsPartner Oslo og Viken for utførelse av hovedrengjøring av toaletter i kjeller, som ikke har vært i bruk på mange år, samt innvendig vindusvask av innvendig vegg-vinduer i vårt kontorlokale. I tillegg til byggrenhold i forbindelse med ferdigstillelse av nytt kontorlandskap for nye leietaker.

Perfekt vask til svært hyggelig pris. Rask og effektiv. Anbefales.

Terje Nicolaysen

Frigaard Property Group

I forbindelse med dødsbo til min mor, valgte jeg RenholdsPartner Oslo og Viken til utførelse av nedvask av leiligheten hennes. Jeg ble positivt overrasket da de tilbydde seg å tømme søppel for oss også, en fin ekstra service for oss som allerede hadde mye å gjøre. Jeg takker for rask, effektivt og godt utført renhold. Anbefales.

Trine Johannesen

Privat kunde - Sarpsborg

"Kvalitetsrenhold. Jeg engasjerte RenholdsPartner Oslo og Viken - Avdeling Sarpsborg i forbindelse med nedvask/sanering av en stor leilighet jeg aldri trodde kunne bli ren, og de gjorde en helt fantastisk jobb! Det var røyket innvendig i 17 år, og resultatet etter nedvask ble helt fantastisk. Hurtig planlegging og gjennomføring, og det til en helt enormt konkurransedyktig pris. I tillegg fjernet de vegg til vegg teppe i tre rom, som de leverte ved avfallsanlegget Gatedalen i Sarpsborg for meg. Det ble levert et profesjonelt renhold, god service og meget bra kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste!."

Tina Renate Gudmundsen

Privat kunde - Gamle Fredrikstad

Jeg kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken i forbindelse med flyttevask av min leilighet på Yven. Jeg kontaktet de på en fredag, og renholdet måtte være utført senest søndag. Noe de fikset. Jobben ble befart av eier av huset, og hun var meget fornøyd, og opplyste om at de som hadde vært der var proffe renholdere. Prisen ble avtalt på forhånd, og betalingen ble gjort på VIPPS mot kontantfaktura / kvittering. Veldig ryddig og god service. Kan trygt anbefale dette firma.

Gard Futhseter

Privat kunde - Sarpsborg

"Vi er så takknemlige for all hjelp vi mottok i forbindelse med nedvask av en leilighet i Oslo sentrum. Flott levert av RenholdsPartner Oslo og Viken, og med en meget god dialog med firmaets representant hele veien."

Anne Apeland

Privat kunde - Oslo Sentrum

"Vi har benyttet RenholdsPartner Oslo og Viken- Avdeling Sarpsborg til hovedvask i forbindelse med Covid-19, samt skuring av alle våre trapper i fire blokker i vårt borettslag i desember, i tillegg har de utført fellesvask av fellesarealer som vaskerom, tørkerom, kjølerom, kjeller/loft, samt vinduer i inngangspartiet, trapper, samt alle berøringspunkter. Vi er meget fornøyd med kommunikasjonen, ryddig og detaljert avtaler, samt enkelt med digital signering. Meget godt utført arbeid som ble lagt merke til av beboere. I tillegg fikk vi tilsendt rapporter for renholdet som ble utført, god dokumentasjon for oss i styret. Vi kan trygt anbefale dette firmaet til andre. Ryddig, profesjonelle og blide folk"

Høiendal 1 Borettslag - Fredrikstad

Nestleder Torkel Zahl

Kontaktet RenholdsPartner Oslo og Viken i forbindelse med gulvbehandling av en stor leilighet for en kunde av oss i Tønsberg. Det ble avtalt befaring/vurdering av oppdraget ved ankomst av avtalt dato. Renholderen som kom virket veldig proff og tok en vurdering av gulvets tilstand og tok over med dirkete dialog med vår kunde og anbefalt renhold og gulvbehandling i forhold til at gulvene ikke var gjort noe med på 25 år. Renholderen hadde god dialog hele veien med kunden, og oss som oppdragsgiver. Vår kunde kommenterte ved befaring at de var meget fornøyd, og særdeles overrasket over resultatet. Det var blitt mye bedre enn de hadde forventet var mulig med disse gulvene. .

Egil

Store Mæla Gård Antik DA

ANMELDELSER FRA KUNDER VIA

ANMELDELSER FRA KUNDER VIA