Vindusvask

Profesjonell leverandør av vindusvask til bedrifter

Rene og blanke vinduer med utvendig og innvendig vinduspuss utført av RenholdsPartner Oslo og Viken.
Vi leverer vindusvask til bedrifter og privatpersoner i Oslo og Viken (Akershus og Østfold). Vi innehar lang erfaring med profesjonell vindusvask.

Tegn årsavtale - faste priser og prioritet i høysesong!

Vask av vinduer i mange moderne bygninger krever personale med spesialkompetanse. Vi har kompetansen og kan levere utvendig vindusvask problemfritt. Ved behov tar vi oss av søknad til kommunen, varsling, avsperring og dirigering på stedet.

Vinduspuss med moderne metoder

Vi har fagarbeidere som besørger kvalitet på utførelsen, vi har et bredt samarbeid med markedsledende leverandører på lift og sikring. Puss av vinduer på moderne måter med Ionic systemet med filtrert, renset vann. Unik vaskemetode uten bruk av kjemikaler! Vi utfører utvendig vindusvask og fasadevask fra bakkenivå opp til 25 meters høyde, uten bruk av stillaser, lift eller stiger. Vi vasker bort sopp, alger, mose og smuss m.m. Vannet vi bruker er 100% økologisk og miljøvennlig, vannet renses gjennom 7 filtre i vår spesial-bil, slik at miljøet rundt ikke tar noen skade av kjemikaliebruk.

Vinduspuss omfatter vanligvis

  • Utvendig pussing av vinduer
  • Innvendig pussing av vinduer
  • Puss av skilleglass/innredningsglass
  • Vask av karmer og vindusbrett
  • Vask av solskjerming
  • Fjerning av tape
  • Leie av lift
  • Varsling og avsperring av området arbeidet utføres på
  • Søknad til aktuell kommune for avstenging av gater/fortau

Ta kontakt med oss for planlegging av ditt prosjekt for årets vindusvask.

Årsavtale på vinduspuss

RenholdsPartner Oslo og Viken tegner gjerne årsavtale for vinduspuss (fast pris). Årsavtale-kunder prioriteres og får rabattert pris på vindusvasken. Fasadevask og hovedrengjøring kan være hensiktsmessig og kostnadseffektivt å gjøre på samme tid. Dette er tjenester vi gjerne tar med i en eventuell årsavtale/firmaavtale. Da får du en vedlikeholdsplan tilpasset deres forretningslokaler.

Fast månedlig puss av skilleglass/innredningsglass

Vi tilbyr også abonnement for fast månedlig vinduspuss av skilleglass/innredningsglass (fast pris). Abonnement kunder prioriteres og får rabattert pris på vindusvasken.

Moderne kontor og forretningsbygg består gjerne av store flater med glass. Det kan være objekter som glassdører, faste glasspartier - strukket over flere rom, samt takhøye glass felt. Tegner du abonnement for fast månedlig vindusvask får dere dedikerte vinduspussere som kommer til faste tider hver måned og pusser glassene.

Tilbud på vinduspuss til bedrifter og private